
Mortensaften på Eydes: En aften med traditionel and
På Mortensaften, den 10. november, inviterer Eydes på Jørgensens Hotel i Søndergade til en særlig aften med køkkenchefens håndplukkede Mortensaftenmenu. Her kan gæsterne kan spise en stemningsfuld middag i hyggelige rammer.
Menuen består af to retter
Cremet rilette af varmrøget laks med sprødt rugbrød,
karse og syltede løg.
—
Hovedretten er sprødstegt andebryst og andelår.
Serveret med brune og hvide kartofler,
fed andesovs, hjemmesyltede agurker og rødkål.
Prisen er 345 kr. pr. person.
Skal der en dessert til, kan gæsterne tilkøbe en gammeldags æblekage til 75 kr..
Vin der passer til
Restaurantchefen sørger for at finde gode vine frem til rimelige priser for dem, der ønsker at løfte oplevelsen yderligere.
Bordreservationer kan foretages via linket her: