Eydes i Horsens har masser af charme og hygge.

Mortensaften på Eydes: En aften med traditionel and 

Af Jan L. Pedersen,

 

 

På Mortensaften, den 10. november, inviterer Eydes på Jørgensens Hotel i Søndergade til en særlig aften med køkkenchefens håndplukkede Mortensaftenmenu. Her kan  gæsterne kan spise en stemningsfuld middag i hyggelige rammer.

 

Menuen består af to retter

Cremet rilette af varmrøget laks med sprødt rugbrød, 

karse og syltede løg. 

Hovedretten er sprødstegt andebryst og andelår.

Serveret med brune og hvide kartofler, 

fed andesovs, hjemmesyltede agurker og rødkål.

 

Prisen er 345 kr. pr. person.

 

Skal der en dessert til, kan gæsterne tilkøbe en gammeldags æblekage til 75 kr..

 

Vin der passer til

Restaurantchefen sørger for at finde gode vine frem til rimelige priser for dem, der ønsker at løfte oplevelsen yderligere.

 

Bordreservationer kan foretages via linket her: